top of page
ray-hennessy-qZzJoiKHqmo-unsplash_edited

Ik hou van de pure, authentieke mens. Wanneer je op deze wijze kunt leven, leef je volgens mijn visie als een gelukkig mens. Jezelf leren ontdekken, je ontwikkelen en uiteindelijk helemaal jezelf kunnen en willen zijn, is het proces waar ik je graag mee help.

Iedereen heeft talent en velen weten wat ze willen en zijn wie ze willen zijn in hun leven. Ik geloof ook dat sommige mensen dat niet van zichzelf weten of ervaren. En juist die laatste groep interesseert mij sterk. Graag help ik deze mensen in hun zoektocht naar wie ze zijn, hoe ze optimaler in hun leven en de maatschappij kunnen functioneren, wat hen gelukkig maakt en vooral wat hen belemmert om gelukkig in het leven te staan.

Als loopbaancoach zet ik je graag op weg om je talenten en kwaliteiten te ontdekken en om je carrière een boost te geven. Wanneer je je niet meer goed voelt wat je werk betreft, ga ik samen met jou op zoek naar je nieuwe beste plek. Uiteraard helemaal in lijn met wie je bent.
 
Mijn missie als perfectionismecoach is mensen begeleiden die leven volgens een patroon van moeten en die een grote bevestigingsdrang hebben in het leven. Perfectionisme is de rode loper naar een burnout toe, met alle bijbehorende fysieke en mentale klachten als gevolg. Vaak zijn levenslange ongezonde patronen een onderliggende factor. Door tijdig in te grijpen kan er veel ellende voorkomen worden. Preventie en kiezen om deze patronen aan te pakken, is dus de boodschap.

Waarom heb ik voor hoogsensitiviteit en perfectionisme gekozen?
Ik zie een sterke link tussen burnout en/of bore-out, hoogsensitiviteit en perfectionisme. Het een hoeft niet altijd met het ander verbonden te zijn. De negativiteit rond deze begrippen, zijn niet terecht. Grote overlappingen zijn er wel en belangrijke valkuilen ook. 
Mensen leren omgaan met hun valkuilen en juist hun prachtig talent opblinken is het doel.
Ik zet dus graag in op de positieve eigenschappen van deze mensen.  

Mensen laten groeien en openbloeien, dat is mijn missie.

bottom of page